Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Tag på wellness-ophold

Wellness ophold for 6-8 personer - venindeturen, en polterabend, jeres næste kollegakomsammen eller venneweekenden.

Tag på wellness ophold

I løbet af efteråret og vinteren byder Bjørnøgård også på wellness ophold. Disse ophold kan strikkes sammen, så de lige passer til jer. Opholdet henvender sig til grupper på 6-8 personer – evt. venindeturen, en polterabend, jeres næste kollegakomsammen eller venneweekenden.

Bliv forkælet

Opholdet er med fuld pension samt fyldt med forkælelse og lækker mad. Der er mulighed for at gøre brug af mit krea-rum, hvor jeg kan arrangere en workshop eller I kan selv finde workshop, der passer jer. Jeg kan også arrangere en traktortur rundt på øen med diverse ø-historier undervejs .
Dagen slutter I af med en tur i vildmarksbadet, hvor der vil blive serveret bobler, og for de friske er det muligt at hoppe en tur i havet for at køle sig ned.
Søndag efter en lækker brunch forlader I øen helt genopladet og fyldt med ny energi.