Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Det praktiske

Depositum og priser

Når I booker jeres ophold på Bjørnøgård, betaler I samtidigt et depositum. Det resterende beløb betaler I senest 5 dage før jeres ophold begynder. I mister jeres forudbetalte depositum, hvis I efterfølgende vælger at afbestille jeres booking.
Priser for udlejning af feriehusene er ekskl. varme og el, som vi afregner efter forbrug. Dette er til gengæld inkluderet i værelsespriserne ved leje af enkeltværelse og dobbeltværelser.

Se også Priser.

Rygning

Al rygning på Bjørnøgård foregår udendørs.

Rengøring

Når I lejer et feriehus eller en skurvogn på Bjørnøgård, skal I selv sørge for at gøre rent efter jer. I finder rengøringsmidler osv. i hvert feriehus. Efter aftale kan I også vælge at betale 600 kr. for at få gjort rent efter jer.

Derimod skal I ikke gøre rent, hvis I lejer et af værelserne i hovedbygningen, da rengøring er en fast del af værelsesprisen.

Leje af sengelinned

Sengelinned er inkluderet i værelsesprisen, når I lejer et værelse i hovedbygningen.

I skal derimod selv medbringe sengelinned og håndklæde, hvis I skal I bo i et af feriehusene eller i en af skurvognene hos Bjørnøgård. Det er dog også muligt at leje et sæt med sengelinned og håndklæde for 100,- kr./pers.

Leje af kajakker og fiskeudstyr

Elsker I at sejle i havkajak, har I mulighed for at leje kajakker på Bjørnøgård. Når I lejer en kajak, aftaler vi, hvornår I tager afsted samt et tidspunkt for, hvornår I forventer at være tilbage igen. Det er for jeres egen sikkerheds skyld, og I kan derfor ikke leje en kajak uden først at aftale afgang og ankomst. Ligeledes skal I være erfarne kajakroere for at leje havkajakker. Prisen for leje af kajakkerne er 250,- kr. pr. person pr. dag.

Ud over kajakker tilbyder jeg også, at I kan låne fiskeudstyr, når I er på ophold på Bjørnøgård. Jeg låner dog ikke fiskeudstyret ud, medmindre I er på ophold hos Bjørnøgård.

Toilet/badeforhold og køkken

I har adgang til toilet, bad og køkken, når I overnatter hos Bjørnøgård, med mindre I lejer en skurvogn. Lejer I feriehusene Stråhatten og Den Gamle Stald, har I eget badeværelse og eget køkken. Lejer I et værelse i hovedbygningen, deler I et fælles badeværelse og et lille køkken med husets øvrige gæster. 

Husdyr

På Bjørnøgård er der plads til alle – også de pelsede venner. I kan forvente høns, voksne katte eller kattekillinger og min Berner Sennen hund, der går rundt på gården og skaber ægte bondegårdsstemning. Har I en hund eller kat, der ikke skal være alene hjemme, kan I medbringe den efter klar aftale om dette.

TV og Internet

Bare rolig, I kan stadig følge med i, hvad resten af verden laver, selvom I tager på idyllisk bonde- gårdsophold på Bjørnøgård. Bjørnø har fået indlagt fibernet, og I skal derfor ikke frygte for internetforbindelsen.

Derudover har I også adgang til TV, hvis I lejer Stråhatten eller Den Gamle Stald, der begge er indrettet med hyggelige TV-opholdsstuer.

Undtagelsen er skurvognene, der giver jer den rolige og naturrige oplevelse med mulighed for at koble helt af, da skurvognene hverken inkluderer TV eller internetforbindelse.

Medbring mad til jeres ophold

Når I tager på ophold på Bjørnøgård er det uden forplejning, hvad enten det er i sommersæsonen eller uden for sommersæsonen.

Indkøbsmuligheder i sommersæsonen

Bjørnø har ikke indkøbsfaciliteter ud over Bjørnøgårds egen Café Pileflet og Evalds iskiosk, der holder åbent hen over sommeren. I Café Pileflet kan I købe hjemmelavet mad, øl, sodavand, juice, kaffe og the i caféen. Det er en god idé, at I medbringer mad, drikke eller andre fornødenheder, I måtte få brug for ud over Café Pileflets udvalg. Skulle I få brug for at handle ind, går færgen fra Bjørnø til Faaborg med en sejltid på 17 minutter og med ca. 5 minutters gåafstand fra færgen til Bjørnøgård.

OBS! I Café Pileflet tilbyder jeg betaling via MobilePay eller kontant betaling.

Indkøbsmuligheder uden for sommersæsonen

Uden for sommersæsonen har Bjørnø ikke indkøbsfaciliteter ud over Bjørnøgårds egen Café Pileflet, der efter aftale kan åbne op.

Med færgen til Bjørnø

For at komme til Bjørnø skal I tage færgen fra Faaborg. Sejlturen tager 17 minutter, og bilen lader I stå i Faaborg, da Bjørnø er en bilfri ø. Færgen sejler flere gange om dagen fra omkring kl. 6 om morgen til ca. 18 om aftenen – afhængigt af ugedage og årstider. Find meget mere information om færgen, priserne og sejlplaner på Bjørnøfærgens hjemmeside.

Indtjekning og udtjekning

Som standard er indtjekning fastsat til kl. 14.00 og udtjekning til kl. 11.00. Dette skyldes færgens sejltider.