Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Den Gamle Stald

Forhåndsbooking/Forespørgsel
Værelsestype
* Vælg venligst filial
Check Ind
Nætter
Check Ud
Check Ind TidspunktTime
:Min
Værelser
Værelse 1
Voksne
Børn

Den Gamle Stald

Priser frakr.1.100,00 / Nat
5
6
60 m2
Ja
Værelsesbeskrivelse

Den gamle stald kan kun lejes på ugebasis fra uge 26 til uge 32 fra  lørdag til lørdag. 

Den Gamle Stald er det perfekte sted for jer, der leder efter et hyggeligt feriehus til den ”store” familie eller til vennegruppen. Med sine 60 m2 er pladsen udnyttet perfekt med i alt 6 sovepladser, eget køkken og badeværelse, en TV-opholdsstue samt udgang til haven. Den Gamle Stald byder derfor på alle nødvendige faciliteter og er det ideelle sted for jer, der ønsker et idyllisk ophold i fredelige og rolige omgivelser fyldt med den skønneste natur og en fantastisk havudsigt lige i baghaven.

De 6 sovepladser fordeler sig i et soveværelse med dobbeltseng (180 x 200 cm), 2 værelser på loftet med 2 stk. 1 1/2 senge (140 x 200 cm) samt 1 sovesofa 1 1/2  ude på hemsen. I har både eget badeværelse med bruser og køkken med opvaskemaskine, så I slipper for at vaske op. Fra køkkenet har I direkte forbindelse til en hyggelig og meget rummelig opholdstue med TV. Denne byder både på muligheden for, at I kan nyde en rolig aften foran TV’et og er samtidig det perfekte samlingssted, der egner sig til alt fra møder til små fester.

Billeder
Sommerudlejning

Brug sommerferien på Bjørnøgård. Kom væk fra hverdagens stress og jag på et afslappende ferieophold i Bjørnøs rolige, maleriske og naturskønne omgivelser. Der er idyllisk Morten Korch stemning, når høns og kattekillinger løber rundt på gårdspladsen på vores smukke, gamle bindingsværksgård. I Den Gamle Stald får I en stemningsfyldt ferie med plads til hele familien. Book allerede i dag og glæd jer til at få en hyggelig, rolig og idyllisk sommer.

 

Udlejning uden for sommersæsonen

I kan også opleve Bjørnøgårds hyggestemning, når sommeren er gået på hæld, og vinteren toner frem eller besøg os i det tidlige forår, når naturen for alvor springer ud. Der venter jer hygge, fantastisk natur og kreativitet, når I besøger Bjørnøgård uden for sommersæsonen.

Rumfordeling

Sovepladser: 6
Badeværelser: 1
Køkken: 1
Senge: 4

Indtjekning: 14:00
Udtjekning: 11:00

Praktisk

TV: Ja
Internet:  Ja
Aircondition: Nej
Rengøring: Nej
Rygning indendørs: Nej

Mad : Nej
Linned: Nej – kan lejes for 100,- kr./pers.

Priser

Sommersæson: 1100kr. pr. døgn
Sommersæson: 7500 kr. pr. uge

Priserne er ekskl. varme og el, som vi afregner efter forbrug.