Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Skurvogn 3: Opholdsrum

Forhåndsbooking/Forespørgsel
Værelsestype
* Vælg venligst filial
Check Ind
Nætter
Check Ud
Check Ind TidspunktTime
:Min
Værelser
Værelse 1
Voksne
Børn

Skurvogn 3: Opholdsrum

Priser frakr.275,00 / Nat
Nej
Nej
Beskrivelse

Når I lejer en skurvogn på Bjørnøgård, får I et unikt ophold helt i den sande naturelskers ånd, hvor I kommer tæt på rolige og skønne naturomgivelser. Fra skurvognen er der adgang til et hyggeligt bålsted, et multitoilet og et primitivt indrettet udekøkken. Der er udlejning af 2 andre skurvogne til overnatning og denne skurvogn, der fungerer som opholdsrum. I kan vælge at leje skurvognene enkeltvist eller samlet. Vognene står opstillet tæt ved vores store bålhytte, og hvis denne ikke er lejet ud til anden side, er det muligt frit at benytte bålhytten under jeres ophold i vognene.

Billeder
Sommerudlejning

Bliv ét med naturen, uden at tage chancen med det danske sommervejr. Brug sommerferien i en skurvogn hos Bjørnøgård. Kom væk fra hverdagens stress og jag på et afslappende ferieophold og kom så tæt på Bjørnøs fantastiske natur som muligt.

Udlejning uden for sommersæsonnen

I kan også opleve Bjørnøgårds rige natur, når sommeren er gået på hæld, og vinteren toner frem eller besøg os i det tidlige forår, når naturen for alvor springer ud. Der venter jer afslapning, fantastisk natur og kreativitet, når I besøger Bjørnøgård uden for sommersæsonen.

Rumfordeling

Sovepladser: Nej
Bad: Nej – kan købes i beboerhus
Toilet: Ja – multitoilet
Køkken: Ja – udekøkken
Senge: Nej
Bord og stole: Ja

Indtjekning: 14:00
Udtjekning: 11:00

Praktisk

TV: Nej
Internet: Nej
Aircondition: Nej
Rengøring: Nej
Rygning indendørs: Nej

Mad: Nej
Linned: Nej

Priser

Skurvogn: 275 kr. pr. døgn