Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Sommerpension i juli-august – 1-2 sovepladser – Værelse 6

Forhåndsbooking/Forespørgsel
Værelsestype
* Vælg venligst filial
Check Ind
Nætter
Check Ud
Check Ind TidspunktTime
:Min
Værelser
Værelse 1
Voksne
Børn

Sommerpension i juli-august – 1-2 sovepladser – Værelse 6

Priser frakr.688,00 / Nat
1 (120 x 200 cm)
1-2
Ja
Ja
Sommerpension på Bjørnøgård

Bjørnøgård kommer i år med et nyt tiltag – nemlig muligheden for at tjekke ind på Bjørnøgårds Sommerpension. Der er plads til i alt 11 gæster ad gangen. I har mulighed for at tjekke ind i grupper eller enkeltvist.

Værelse 6 – Beskrivelse af værelset

Værelse 6 ligger i Bjørnøgårds hovedbygning og er husets bedste værelse for op til 2 personer med egen udgang til haven. Værelset har en 1 1/2 elavationsseng (120 x 200 cm) og giver mulighed for, at man kan overnatte 1 eller 2 personer. Der er adgang til et fælles badeværelse og et fælles køkken og som del af Sommerpensionen, venter der fuld forplejning med lækker mad, kaffe og kage.

Billeder
I får lækker mad under jeres ophold på Bjørnøgårds Sommerpension

Når I kommer som gæster i Sommerpensionen, får I fuld forplejning under jeres ophold. Jeg byder på morgenmad i fælleskøkkenet, hvor I også kan forberede madpakker til frokost. I Café Pileflet byder jeg jer på eftermiddagskaffe og kage kl. 15.00, og så disker jeg op med lækker aftensmad kl. 18.00. Om aftenen har I mulighed for selv at lave aftenskaffe/the. Jeg anbefaler, at I nyder kaffen nede på molen, mens I ser solnedgangen over Dyreborg. Det er efterhånden blevet en tradition som både øboere og gæster nyder godt af.

Ro i havkajak, bliv lystfisker eller udfold de kreative evner

Som del af Sommerpensionen har I mulighed for at låne Bjørnøgårds kajakker gratis, så I kan tage ud og ro havkajak. Uden for Sommerpensionen koster det dagligt 250 kr,- pr. person at leje en kajak. Hvis I er mere til fiskeri, har I også mulighed for at låne forskelligt fiskeudstyr gratis.
Derudover kan I frit benytte Bjørnøgårds smukt indrettede lyse krea-rum, hvis I er til de mere kreative udfoldelser. I skal blot selv medbringe jeres materialer.
Sidst, men ikke mindst, vil der i perioder være forskellige workshops, som I skal være velkomne til at deltage i.

OBS! Som gæst i sommerpensionen skal du booke minimum 3 overnatninger.

Rumfordeling

Sovepladser: 2
Badeværelse: Fælles
Køkken: Fælles
Senge: 1 – 120 x 200 cm

Indtjekning: 14:00
Udtjekning: 11:00

Praktisk

TV: Nej
Internet:  Ja
Aircondition: Nej
Rengøring: Ja
Rygning indendørs: Nej

Mad: Ja
Linned: Ja

Priser

Værelse 6: 430 kr./person pr. døgn