Bjørnøgård, Bjørnø 9, 5603 Bjørnø

Stråhatten

Forhåndsbooking/Forespørgsel
Værelsestype
* Vælg venligst filial
Check Ind
Nætter
Check Ud
Check Ind TidspunktTime
:Min
Værelser
Værelse 1
Voksne
Børn

Stråhatten

Priser frakr.800,00 / Nat
2
2
30 m2
Ja
Værelsesbeskrivelse

Stråhatten danner de perfekte rammer som idyllisk feriehus til jer, der ønsker et privat og romantisk ophold. Tidligere var Stråhatten Bjørnøgårds brænde- og huggehus, men i 1991 ombyggede vi den til at blive en skøn lille udlejningsbolig med ægte bondegårdstemning.
Med Stråhatten får I en 30 m2 feriebolig, der byder på i alt 2 sovepladser fordelt på 2 enkeltsenge på hemsen. I har eget køkken, bad, TV-opholdsstue og udgang til en lille og hyggelig gårdhave.

Billeder
Sommerudlejning

Brug sommerferien på Bjørnøgård. Kom væk fra hverdagens stress og jag på et afslappende ferieophold i Bjørnøs rolige, maleriske og naturskønne omgivelser. Der er idyllisk Morten Korch stemning, når høns og kattekillinger løber rundt på gårdspladsen på vores smukke, gamle bindingsværksgård. I Stråhatten får I en stemningsfyldt ferie – hvad enten I ønsker et romantisk ophold eller en venindetur. Book allerede i dag og glæd jer til at få en hyggelig, rolig og idyllisk sommer.

 

Udlejning uden for sommersæsonen

I kan også opleve Bjørnøgårds hyggestemning, når sommeren er gået på hæld, og vinteren toner frem eller besøg os i det tidlige forår, når naturen for alvor springer ud. Der venter jer hygge, fantastisk natur og kreativitet, når I besøger Bjørnøgård uden for sommersæsonen.

Rumfordeling

Sovepladser: 2
Badeværelser: 1
Køkken: 1
Senge: 2

Indtjekning: 14:00
Udtjekning: 11:00

Praktisk

TV: Ja
Internet:  Ja
Aircondition: Nej
Rengøring: Nej
Rygning indendørs: Nej

Mad: Nej
Linned: Nej – kan lejes for 100,- kr./pers.

Priser

800 kr. pr. døgn
5600 kr. pr. uge

Priserne er ekskl. varme og el, som vi afregner efter forbrug.